Bag om bloggeren

Hvem er SanneBogorm?

Jeg hedder (sjovt nok) Sanne, er 30 år og bor i Middelfart. Til dagligt læser jeg finansøkonomi i Odense, og i min fritid bruger jeg meget tid sammen med en bog og at være kreativ. Men det er nu som regel bøgerne der altid vinder min tid.

Uden at vælge en favorit genre, trækker YA og fantasy altid meget i mig. Dog elsker jeg at læse alle genre. Om det er en god biografi, fantasy, krimi, skønlitterat, chick-lit eller romaner (osv.), så er det alt sammen godt og en fornøjelse at læse.

At blive kontaktet af et forlag, en hjemmeside eller forfatteren selv, er en stor ære. Jeg synes det er en ære at få lov til at anmelde en bog (nogen gange før tid) og give min mening.
Hvis du er interesseret i at jeg anmelder din bog, så skriv endelig til mig på; sannelarsen88@hotmail.com.

Da jeg startede i 2008 med at blogge, havde jeg ikke noget specielt formål, men i takt med at min interesse for bøgerne voksede, synes jeg det var oplagt at give min mening om alle de bøger jeg læser, og inspirere andre.
Men udover mine bøger, så skriver jeg også om min psykiske sygdom. Om hvordan det er at have angst og leve med en psykisk sygdom. Jeg deler gerne ud med min erfaring og mine oplevelser. Mit formål med det, er at dele og vise andre at de ikke er alene. En følelse jeg stod (og stadig til tider står med) med i starten, hvor jeg følte mig helt alene i verden.
Du er også velkommen til at skrive til mig hvis du vil snakke eller dele noget, som du ikke har lyst til at offentligheden skal se. Brug samme mail som står ovenstående.
Alle indlæg omkring min psyke, kan du finde ved at skrive "Min kamp" i søgefeltet.

Som sagt er jeg også en kreativ kvinde. Jeg nyder når der kommer fødselsdage eller julen nærmer sig. Så finder jeg mit karton frem og begynder at skabe et kort af en eller anden art. Derudover nyder jeg også at finde penslen eller blyanten frem. Det giver en ro (når jeg altså er inspireret ellers er jeg bare irriteret hvis intet kommer frem), og bliver selvfølgelig rigtig glad når jeg ser mine malerier i folks hjem. Fx. her hos min bror :)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar