Hobbitten

Forfatter: J. R. R. Tolkien


Kort referat:
"I et hul i jorden boede der en hobbit. Det var ikke et væmmeligt, snavset, vådt hul fyldt med orme, og der lugtede ikke muggent. Men det var heller ikke et tørt, nøgent, sandet hul unde noget, man kunne sidde på, eller noget spiseligt. Det var et hobbithul, og det betyder hygge."
Sådan begynder Tolkiens eventyr om hobbittens Bilbo Sækker, der - meget mod sin vilje - af troldmanden Gandalft er udset til at være rejseledsager for tretten dværge, som vil drage til det fjerne land mod øst. Her vil de generobre dværgekongens herredømme og enorme skat. Den vogtes af dragen Smaug, som engang for længe siden har nedkæmpet dværgene og lagt landet omkring sig øde.
Det bliver en farefuld og spændende færd, der kommer til at vare i over et år.

Kommentar:
Så har jeg endnu en gang fået læst en bog. Denne gang har det været "Hobbitten" af Tolkien, og jeg har læst den én gang før, men den er jo bare utrolig god!!
Det er en jeg helt klart vil anbefale videre!


Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære indlæg