Modermærket

Forfatter: Britney og Lynne Spears


Kort referat:
Britney Spears, den verdensberømte popstjerne, har sammen med sin mor Lynne Spears skrevet en smuk roman om pigen Holly, der synger som en engel.

Holly Faye Lovell bor i en lille by Biscay langt ude på landet i Mississippi, USA, sammen med sin mor, Wanda, der er syerske. Holly drømmer om at komme ind på det berømte musikcollege Haverty, hvor masser af dirigenter, operasangere og grammyvindende superstars har fået deres uddannelse. Men de to har ikke mange penge, så Hollys muligheder er små. Hollys kæreste Tyler lægger råd op med Wanda, men bag ved det hele lurer en frygtelig hemmelighed, som Wanda har gemt på i alle årene.

Kommentar:
Igår fik jeg også lånt og læst en bog :)

Når man har været Britney Spears fan engang så holder man ikke rigtig op med det. Man følger stadig med i hvad der sker med hende, omkring hende og læser al sladeren.
Så da jeg fandt en bog hende og hendes mor havde skrevet, så bliver man nødt til at læse den :)
Og jeg synes faktisk den var god. Den var ikke så 'tøset' som jeg måske havde forventet. Så den vil jeg også godt anbefale videre - til pigerne. Tror ikke drengene vil synes så meget om den :p

Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære indlæg