Primetime

Forfatter: Liza Marklund


Kort referat:
Romanen er et gensyn med Liza Marklunds alter ego - Annika Bengtzon, som det foreløbig er blevet til fire bøger om.
Annika er journalist, arbejder på Kvällspressens kriminalredaktion i Stockholm og forsøger i allerhøjeste gear at forene familie- og karriereliv.
Det er ikke let. Det udfordrende bladliv rykker i hende, og det gør familien, der består af manden Thomas og 2 mindre børn, også. Men Annika er en stærk fighter, der VIL have det hele til at lykkes.

Plottet er barsk. På Midsommeraftenen er 13 medarbejdere fra et populært tv-program samlet på en øde beliggende herregård. Næste morgen, da de vågner, finder de showets studievært og stjerne, Michelle Carlsson, død - dræbt af pistolskud.
Begivenheden vader så at sige ind i Annika liv, netop som hun er på vej på midsommerferie med familien. Hun tvinges til at blive tilbage og går energisk i gang med at dække mordet og følge opklaringsarbejdet.
En af de 13 deltagere er sandsynligvis morderen. Samtidig er én af dem også Annikas nære veninde, Anne Snapphane, der er kendt fra de tidligere romaner om Annika.
Annika involveres derfor også personligt i forbrydelsen. Samtidig føler Thomas sig svigtet, og Anders Schyman, hendes chef, benytter Annika i en offentlig magtkamp på bladet.

Kommentar:
Jeg har også haft lidt tid til at læse ind i mellem. Jeg mener dog jeg nåede at blive færdig med "Primetime" inden vi flyttede.
Det er den fjerde bog om Annika. Jeg tror sagtens man kan læse dem hver for sig, men hvis du vil have al informationerne omkring hende og hendes fortid, så skal de læses alle sammen!


Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære opslag