Twilight

Forfatter: Stephenie Meyer


Kort referat:
Bogen handler om pigen Bella, som flytter den lille by Forks i staten Washington for at bo hos sin far. Her møder hun den mystiske Edward Cullen. Det viser sig at han er en over 100 år gammel vampyr, men han og hans vampyrfamilie lever kun af dyreblod. På trods af dette forelsker de sig hovedkulds i hinanden. Men da den farlige vampyr James dukker op, må Edward gøre alt i sin magt for at redde sin elskede Bellas liv.

Kommentar:
Efter utallige opfordringer af Maja og Katrine så besluttede jeg mig for at læse "Twilight" af Stephenie Meyer.
De to har snakket om diskuteret så meget som bøgerne og filmen, så de mente at jeg skulle være med.
Jeg lånte Majas bog og gik så igang.

Jeg havde ingen store forhåbninger, for det med vampyrer siger ikke lige mig noget - men jeg må indrømme at lige da jeg begyndte at læse bogen, kunne jeg ikke lægge den fra mig igen. Inden jeg så mig om så havde jeg læst 200 sider :)

Den er utrolig god - og på en eller anden måde havde jeg nemt ved at sætte mig ind i bogen og forstille mig at være hende - selvom den er så urealistisk som den er.

Jeg synes helt klar den er værd at læse - og prøv selvom man ikke er til vampyr-historie.
Jeg er blæst væk af den og utrolig overrasket - på den gode måde :)


Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære opslag