Eclipse

Forfatter: Stephenie Meyer


Kort referat:
Eclipse er den tredje bog i Twilight- sagaen også kaldt tusmørke! Eclips handler om Bella og Edward. Nu er de ude af High school og skal starte et nyt liv. Men der har været indbrud på Bella´s værelse og de ved ikke hvem det er. Det kunne være Victoria som har forfulgt hende siden den første bog "Twilight" eller det kunne være Volturien der er kommet på sporet af hende... Nu må vareulve og vampyrer gå sammen for at kæmpe for Bella´s sikkerhed. Imens står Bella i et meget svært valg. Hun skal enten vælge mellem varulven Jacob Black som er hendes bedste ven, men han prøver hele tiden at få hende til at komme lidt tættere på sig, eller hendes livs kærlighed Edward Cullen.

Kommentar:
For en lille uge siden fik jeg mine bøger på engelsk.
"Twilight", "New moon" og "Eclipse".

Eclipse er den tredje af dem, og den har et utrolig spændende plot, og jeg havde rigtig svært ved at lægge den fra mig.
For mig er det bøger der bare skal læses!


Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære indlæg