Mirakler udføres

Forfatter: Dennis Jürgensen


Kommentar:
"Mirakler udføres" af Dennis Jürgensen er en god historie som for mange beskrives uhyggelig. Derimod synes jeg den er spændende og lidt trist. Allerede på første side sker der TRE utrolig triste ting, og der er her historien tager en 'drejning' og føre en ud til et møde med Djævlen.
Den fanger rigtig godt og den er nem at læse og hurtig at komme igennem.
Jeg har ikke før læst sådan en genre, men var bundet af den også synes den på en eller anden måde, har et godt budskab.
Nu har jeg ikke læst Biblen, men jeg synes den har et godt 'snit' af Biblens historie med, da vi både møder Gud og Djævlen.
Så jeg kan helt klart anbefale den videre - til små børn skal de dog ha den i mindre bider, så de ikke bliver alt for skræmte.


Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære opslag