Den døende Dandy

Forfatter: Mari Jungstedt


Kommentar:
Den døende Dandy er fjerde bog i serien med kriminalinspektør Anders Knutas, og den skuffer bestemt ikke.
Der er mange gåder, og de løses ikke før til sidst i bogen.
Lige som de foregående sker der private ting og sager, som man bliver interesseret i. Denne gang er det omkring Johan Berg og Emma.
Men i denne sker der et mord, som ikke kan løses ved første øjekast.
Liget af en anerkendt kunsthandler bliver hængt op i byens centrum (nær en mur) og skaber tumult alle steder. Det viser sig lidt efter at han var en mand med et dobbeltliv, og han havde i alt hemmelighed tænkt sig at forlade konen, galleriet og Gotland.
Der sker utrolig mange ting i løbet af bogen, ang. kunst, mord, homoseksuelle og mange andre ting.
Jeg må indrømme at jeg synes den foregående (Den inderste kreds) var en smule bedre, men igen er det svært at sammenligne selvom det er samme hovedpersoner og inde for krimi genreen. Der sker så meget ens og alligevel så forskelligt.
Men alligevel glæder jeg mig utrolig meget til at læse den næste i serien.


Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære opslag