Tilbage til livet

Forfatter: Marianna Thamm


Kommentar:
Endnu en bog fra Virkelighedens Verden, og en mere utrolig historie tror jeg ikke man kan få.
Alisons historie er for utrolig, at man i et øjeblik ikke tror på den. Hun fortæller fuldstændig åbent omkring de grusomheder hun blev udsat for at to mænd og hvordan hun med en lille tro overlevede på trods af alle ods.
Det er ikke kun Alison der fortæller i bogen, det er også forskellige venner, faderen, psykologen og en læge.
Det gør bogen utrolig spændende, og man opfatter langsomt hvor heldig Alison har været - over at der har været nogle erfaren mennesker omkring hende.
Jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg synes at alle burde læse denne bog.
Hvis man har været ude for en voldtægt synes jeg ikke kan skal tænke over at gå igang med den - man skal bare gøre det. For i de sidste kapitler der (kunne jeg forestille mig) at hun beskriver mange ting som kan hjælpe et andet offer.


Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære indlæg