Den mørke engel

Forfatter: Mari Jungstedt


Kommentar:
Den 6. bog i Mari Jungstedts krimi serie udkom den 9. juni og den skulle jeg selvfølgelig læse. Den følger samme personer som i de foregående bøger (selvfølgelig) og der er ingen tvivl om at den ligger op til nr. 7 også! Og så vidt jeg ved er den skrevet, men ikke oversat til dansk endnu.
Når det så er sagt så synes jeg at der mangler lidt mere spænding og action. For mig er det mere en psykologisk krimi (som også kan være godt og spændende), men det var ikke det jeg havde forventede. De foregående bøger slugte man og kunne ikke vente med at finde ud af hvem morderen var. I denne havde man hele tiden en ide om hvem morderen var, uden at det ændrede sig i løbet af bogen, som ved de andre.
Jeg manglede som sagt en smule spænding, men på trods af det var jeg da hurtig om at læse den, og synes den var god på trods af manglen.


Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære indlæg