I skyggen af AIDS

Forfatter: Tabita Wulff


Kommentar:
En lille kort, men rørende historie fra Virkelighedens Verden.
Man går sjældent galt i byen når man læser en bog fra Virkelighedens Verden, og det gjorde jeg heller ikke denne gang.
Selvom bogen "kun" er på 150 sider, og den er nem (for mig) at komme igennem, så rør den alligevel ret godt.
Tabita formår at beskrive Maiannes sygdom og liv utrolig godt! Ikke på et tidspunkt bliver den for kedelig, tør eller syg at læse om. Derimod bliver jeg nysgerrig om at finde ud af mere, siden denne bog er skrevet.
Den handler (sjovt nok) om Marianne der får AIDS, hvordan hun takler nyheden, deler med sine børn, familie, venner, kollegaere osv og om hvordan hun vil forandre Danmarks syn på AIDS og dem der har det.
Rigtig god bog, og den giver budskabet videre.


Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære indlæg