Hvor er børnene?

Forfatter: Mary Higgins Clark
Forlag: Lademann

Kort referat:
Nancy Eldredge har tidligere været gift. I ægteskabet var der to børn, men en dag blev begge børn fundet myrdet, og deres mor, Nancy, blev sigtet for drabene. Retten frikendte hende og hun flygtede tværs gennen USA. Langt væk fra de mennesker hun havde kendt - venner, der viste sig ikke at være venner.
Nancy skiftede identitet og forsøgte at glemme fortidens mareridt. Et mareridt kun hendes nye mand og nærmeste venner kendte til. Men én til kendte hendes hemmelighed.
Én der vidste, hvor højt hun elskede sit nye liv, og hvor umuligt, det var for hende at glemme.
Én der vidste præcis, hvordan han skulle slå til for på ny at kaste hende ud i et mareridt, hvor offentligheden igen står parat til at dømme hende.

Kommentar:
Endnu en utrolig spændende roman fra Mary Higgins Clark!
Den fanger med det samme, og man forsøger at gætte med hvad der er sket, både i fortiden og i nutiden. Men det er først til sidst at man opfanger alle sporene og finder ud af hvem morderen er.
Den er utrolig godt skrevet, dog er der rigtig mange personer som godt kan forvirre, men det hele giver selvfølgelig mening til sidst.
Jeg kunne forestille mig, at man som mor vil leve sig endnu mere ind i historien og dermed læse den endnu hurtigere. Men det er kun et gæt indtil jeg selv får børn...


Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære opslag