Barden Beedles Eventyr

Forfatter: J. K. Rowling
Forlag: Gyldendal


Kort referat:
Barden Beedles Eventyr, der indeholder fem troldmandsfortællinger, blev overladt til Hermione Granger af Albus Dumbledore i den syvende og sidste bog, Harry Potter og Dødsregalierne, fordi eventyrbogen indeholdt vigtige oplysninger, der var afgørende i Harry Potters kamp for at tilintetgøre Lord Voldemorts Horcruxer.Kun et af eventyrene, "De Tre Brødre", blev genfortalt i bogen. I Barden Beedles Eventyr vil de sidste fire eventyr blive offentliggjort for første gang.
De fem historier i Barden Beedles Eventyr er: "Troldmanden og hoppegryden", "Livlykkens kilde", "Den hårhjertede heksemester", "Hare Hop og Svadderstubben" og "Eventyret om de tre bødre".
Denne udgave indeholder de fem eventyr med Albus Dumbledores personlige kommentarer.
Barden Beedles Eventyr udgives af the Children's High Level Group (CHLG) i samarbejde med Gyldendal. CHLG er en velgørenhedsfond grundlagt i 2005 af J. K. Rowling og Emma Nicholson MEP med det formål at skabe bedre livsvilkår for sårbare børn. www.chlg.org
Overskuddet fra salget doneres til CHLG.

Kommentar:
Når man har læst alle Harry Potter bøgerne, så er det næsten et must at læse de fem små eventyr også. 
De er gode og elsker at Albus Dumbledore har kommenteret hver enkel historie. Synes det giver en rigtig god sammenhæng til de 7 andre bøger.
De er hurtige at læse, og nemt for et hvert barn at forstå.


Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære indlæg