Blondanett - En massagepiges dagbog

Forfatter: Morten Brask
Forlag: Ekstra Bladet


Kort referat:
Mød BlondAnett. Ved første øjekast ligner hun kvinden fra en teenagedrengs våde drøm med grønne øjne, sensuelle læger, en veltrænet krop og store bryster. Men i denne åbenhjertige og chokerende dagbog får vi mere end blot et overfladisk blik af den flotte massagepige; vi får også lov til at dykke ned i en usædvanlig kvindes verden. BlondAnett er ikke legemliggørelsen af myten om ´den lykkelige luder´, og hun er heller ikke det typiske ´offer´ for et samfund, der svigtede. Derimod er hun en helt unik kvinde, der har taget et anderledes valg, som i den grad præger hendes liv.
Og mød BlondAnetts kunder. De kendte politikere, skuespillere, studieværter, popmusikere og helt almindelige mænd - og kvinder. Men der er også de mindre konventionelle, såsom forbryderne og de perverse. I BlondAnetts verden kan man forvente alt. Det er en medrivende, rørende, forførende, men også hård oplevelse at åbne hendes dagbog.

Kommentar:
En hel anden slags bog om prostitution. BlondAnett fortæl om hendes baggrund/opvækst, sin familie, sine holdning og om sin hverdag.
Den har været fasinerende at læse. Jeg har fået et andet lys på købe-sex, men husker dog stadig at der er en del som er tvunget ud i det.
Synes det er en god dagbog, som giver et godt indblik i hvordan det er alt leve med sex i hverdagen, uden at det bliver ulækkert at læse om.


Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære opslag