Ind i labyrinten

Forfatter: Diana Friel McGowin
Forlag: Vinter


Kort referat:
For den livsglade, aktive Diana Friel McGowin var det et voldsomt chock. Som kun 45-årige fik hun konstateret en form for demens - Alzheimers sygdom. De forudgående symptomer havde hun længe tilskrevet forhøjet blodtryk.
Efter først at have raset og sørget over sin skædne besluttede Diana at leve så normalt som muligt og skabe forstelse for Alzheimers sygdom.
Bogen er spændende som en roman, fordi vi følger Diana på hendes vej ind i den labyrint, som Alzheimer er. Men bogen har samtidig et vigtigt bydskab, både til andre Alzheimer-patienter og til de pårørende.
Budskabet hanler om at acceptere, hvad der sker med sind og krop. Det handler også om støtte, omsorg, ømhed og kærlighed. Åbenhjerteligt fortæller Diana om de praktiske problemer. Venskaber. Familieliv. Seksualitet. Frygt. De sorte tanker. Og fremtiden...

Kommentar:
En utrolig rørende bog om hvor hurtigt ens liv kan ændre sig. Det er helt anderledes at læse bogen fra selve personen som ikke kan huske, end som en pårørende.
Den er godt skrevet, og synes man får et rigtig godt indblik i hvordan man kan ha det, hvordan man evt. skal tackle det og hvordan man kan hjælpe sig selv.


Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære opslag