Mordere uden ansigt

Forfatter: Henning Mankell
Forlag: Klim


Kort referat:
En ældre landmand og hans kone bliver bestialsk myrdet og skamferet til ukendelighed på en ensomt beliggende gård i Skåne. Ingen har nogensinde set så brutale mord i Sverige. Et af politiets spor peger mod udlændinge, og det udløser et voldsomt fremmedhad. Modstridende interesser lægger et massivt pres på opklaringsarbejdet og på kriminalkommissær Kurt Wallander, hvis privatliv også er i krise.

Kommentar:
Mange har anbefalet Mankells krimi serie om Kurt Wallander - og da jeg før har læst en rigtig god bog af Mankell så begyndte jeg da gerne med den første i serien.
Men hold da op hvor er jeg skuffet! I starten da morderet sker er den spændende, men så bliver den kedelig og meeeget langtrukken. Har nr. to i rækken liggende, og regner med at give den en chance, men hvis den er li så kedelig så kommer der ingen anmeldelse!
Som sagt meget skuffet over den, men nu ser vi hvad anden bog byder på.


Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære indlæg