Min for evigt

Forfatter: Mary Higgins Clark
Forlag: Lademann


Kort referat:
Susan Chandler er vært i det populære radioprogram "Spørg doktor Chandler". Hun inviterer doktor Donald Richard i studiet for at høre, hvorfor nogle kvinder forsvinder og aldrig dukker op igen. Fælles for kvinderne er, at de har følt sig ensomme og har været om bord på et krydstogtskib. Han har skrevet en bog om emnet, og Susan er meget optaget af at løse mysteriet om Regina Clausen, der forsvand på et kydstogskid nogle år tidligere. Men programmet får katastrofale følger for Susan...

Kommentar:
En utrolig spændende krimi fra MHC! Efter de første 40 sider er du bundet og fanget i universet, og det er sådan en rigtig krimi skal være! Den er spændende og fanger en med det samme!
Jeg elsker at der er flere man igennem bogen kommer til at holde af, og flere som kan være den farlige mordere der venter på det sidste mord, og alligevel er det ikke den man regner med. Tværdimod!
Der er en smule kærlighed - ikke ret meget, som er godt i denne - svære familieforhold, masser af spænding og en elskede hovedperson, som man følger i tykt og tyndt!


Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære indlæg