Vild med Mary

Forfatter: Jim Lyngvild
Forlag: Politikkens forlag


Kort referat:
Handling: Mary har taget os alle med storm. Hun er en superstjerne, der gang på gang lyser op på den internationale stjernehimmel. Hun lever i dag i en forgyldt verden, der ligger langt fra hendes gamle hverdag. Men selvom Mary både er vores alle sammen kronprinsesse og stil-ikon, er hun først og fremmest en helt almindelig pige, der har giftet sig ind i en ualmindelig verden. Men hvad ligger der i hendes jobbeskrivelse som kronprinsesse? Hvordan lever hun? Hvad er der bag glimmeren og glamouren? Hvad er det hun kan og hvad er dette "noget", hun har? Dette ekstra som fascinerer og tiltrækker. I "Vild med Mary" kommer vi rundt om hendes liv, som det er her og nu. Bogen har sikkert ikke fundet svar på alle spørgsmålene om Mary, for stjernekvalitet lader sig ikke beskrive. Det er en udefinerlig størrelse, som Mary besidder fra top til tå.

Kommentar:
Denne bog er en af de bedre. Jeg har læst (efterhåndenden) et par stykker om kronprinsessen, og denne synes jeg virkelig rammer plet.
Den går i dybden med mange forskellige ting, og giver et godt billede af hendes person, hendes liv og hvad hun bruger tid på, og hvad jobbet som kronprinsesse og kommende dronning, går ud på.
Kan klart anbefale den til alle royalister.


Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære opslag