Døderummet

Forfatter: Susanne Staun
Forlag: Gyldendahl


Kort referat:
En ung kvinde bliver fundet liggende på ryggen hen over et elhegn ved Gudme Sø på Sydfyn. Hun er tilsyneladende stukket ihjel og tømt for blod et andet sted.
Vicestatsobducent dr. Maria Krause, Odense Retsmedicinsk Institut bliver sat på sagen. Synet minder hende om liget af en anden ung kvinde som blev fundet ved et slot tæt på Faaborg.
Under obduktionen opdager dr. Krause en rød farve på kvindens hals, farven viser sig at stamme fra gerningsmandens sved i kværkningsøjeblikket, og er forårsaget af et stof der bruges i behandlingen af spedalskhed. Men der har ikke været spedalske i Danmark siden 1913, så hvilken sygdom er den blevet anvendt til — og hvem har sygdommen?

Kommentar:
En utrolig spændende... thriller.. Der står på bogen at det er en thriller, men ved nu ikke helt om jeg er enig.
Den er spændenden og helt opdateret med alt det der sker i dag, men synes nu ikke det var sådan jeg sad og var "bange" og så revet med.
Vil enten kalde den en krimi eller en spændings... bog.. Men skal ikke gøre mig klog på de forskellige genre.
Den er i hvert fald spændende, og som sagt meget opdateret med 2008-2009, og det synes jeg jo er kanon fedt at læse. At det hele foregår i Odense/Syd Fyn, synes jeg bare gør den så meget mere spændende og realistisk.
Den er rigtig godt skrevet, og hun formår at holde spændingen til den sidste side.

Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære indlæg