From dead to worse

Forfatter: Charlaine Harris
Forlag: Orion Plublishing Co (engelsk udgave)


Kort referat:
Det overnaturlige samfund i Bon Temps, Louisiana, er så småt ved at komme sig oven på to katastrofer: Først orkanen Katrinas hærgen og så en voldsom eksplosion på det hotel, hvor et stort vampyrtopmøde blev afholdt.
Sookie Stackhouse overlevede med nød og næppe og er tilbage på vampyrbaren Merlotte's, hvor hun langer årgangsblod over disken. Men alt er ikke, som det plejer, for flere vampyrer blev dræbt eller såret i attentatet, og hendes hamskifterkæreste Quinn er blandt de savnede.
Det står klart, at tingene har forandret sig, hvad enten vampyrerne eller varulvene vil det eller ej. Og Sookie, som både har et overnaturligt blodsbånd med lederen af det lokale vampyrsamfund og er ven af varulveflokken, befinder sig pludselig midt i det hele. Hun kan atter en gang se frem til at stå ansigt til ansigt med fare, død og svigt fra en, hun elsker.
Og når det ikke længere flyver med pels i luften, og det kolde blod ikke længere flyder, vil Sookies verden være forandret for evigt ...

Kommentar:
Ikke en lige så spændende bog, som de foregående, men derimod utrolig oplysende. Også alligevel spændende.
Der sker spændende ting, men slet ikke på samme level som de andre. Der imod får vi rigtig mange oplysninger, og nye informationer som gør at den næste bog nok bliver fyldt med overraskelser :D
Jeg har allerede bestilt den næste, og er spændt på fortstættelsen.


Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære opslag