Æzurhvin slår til

Forfatter: Dennis Jürgensen
Forlag: Tellerup


Kort referat:
Småbørene er kommet. Hverken Arnold eller Catharina er dog synderlig begejstrede, fordi børnene tager al forældrenes opmærksomhed. Heller ikke Knusum er tilfreds med sin position, men han bliver præsenteret for det bedste våben i Kvæhl: Kaostrolden Runghammer. Desværre er Runghammer ikke typen, du kan tale med. Faktisk er han så uregerlig, at han er en konstant trussel mod alt omkring sig.
Heksen Sejd viser dig endnu engang som en kvinde med talenter, og hun skaber noget der kan tæmme Runghammer.
Med Runghammer og hans våben Æzurhvin vil det måske være muligt at skaffe dragehalespidsen. Det synes ligefrem at være en den eneste måde at nedlægge den frygtelige drage på.
Mens Æzurhvin slår til ved forskellige lejligheder, kommer Catharina og Arnold i en slem knibe. Selv om de ikke bryder sig om deres nye søskende, føler de sig alligevel ansvarlige for dem; ihvertfald da de bliver kidnappet a de forfærdelige og grimme vampyrtrolde.

Kommentar:
Den tredje bog udvikler sig til et større drama og den bliver mere og mere spændende! Catharina og Arnold er for alvor i knibe. Vampyrtroldene har styr på hvordan de kommer ind i vores verden og Catharina og Arnold kan ikke stoppe dem. Samtidig har Knusum Kraikum flere og flere skumle planer blandet andet at kidnappe deres små søskende!
Den er utrolig spændende og bliver mere og mere interessant.


Find mig på FacebookInstagram og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen.

Kommentarer

Populære indlæg