Bøvsedragernes hemmelighed
Titel: Bøvsedragernes hemmelighed
Forfatter: Dennis Jürgensen
Sidetal: 124
Sværhedsgrad: Nem læsning
Genre: Børn
Stjerner: 5/5

Kort referat og kommentar:
Freddy skal tilbringe efterårsferien på en lejrskole, og han glæder sig - for så har han noget at lave. Desværre kommer han en dag for sent fordi han har haft skoldkopper, for kun at finde ud af at lejren er brændt ned!
Freddy går trist tilbage til bussen, men opdager pludselig i mørket at han er faret vild.
Ude i skoven er Dracula, Eddie, Boris, Sir Artur og Mummy ved at lave en eliksir til deres elskede bøvsende drage, Nitan, som er syg og ligger for døden (i følge vennerne).
Freddy stødder ved et held ind i vennerne og står selvfølgelig til rådighed for at hjælpe hans venner.
Heldigvis viser det sig at Nitan bare er i dvale for at forberede sig på mødet med andre bøvsende drager, som afholdes hvert 1000 år. Vennerne er nysgerrige på hvad det er, og følger med. Men de er dog ikke helt klart over hvad der venter dem, og hvad bøvsedragernes hemmelighed er.
Synes det er en god historie endnu engang, og det er skøn at Nitan endelig får lidt mere opmærksomhed. Det er en skøn fortælling og som altid er Dracula og Eddies "diskutioner" sjove at læse.

Andre bøger i serien/af samme forfatter: 
Dette er den tredje bog i serien om Freddy og monstrene. De kan læses seperat, men vil anbefale at læse dem alle - i det mindste for at få et godt grin.

Læs den fordi:
Det er endnu et godt eventyr om alle fem, og der sker igen mange uforberedte ting for dem alle. (Og selvfølgelig er Eddie god til at bringe dem i vanskeligheder)

Kommentarer

Populære indlæg