Blodspor i TranssylvanienTitel: Blodspor i Transsylvanien
Forfatter: Dennis Jürgensen
Sidetal: 86
Sværhedsgrad: Nem læsning
Genre: Børn
Stjerner: 4/5

Kort referat og kommentar: 
Dracula er i farre! Ingen ved hvem længere hvem han er, og de vil fjerne ham fra voksmuseumet. Selv har han mistet hver en livsglød, indtil Sir Arthur nævner Freddy.
Freddy får ideen at de tager til Transsylvanien for at skræmme landsbyen, og genetablere Draculas rygte. Alle er med på ideen, men de har kun én nat, da Freddy jo skal være tilbage inden morgen.
Men ideen er ikke så let at udføre og de må udvikle ideen til noget endnu mere skræmmende for at landsbyen skal bide ordenligt mærke i det.
Den er god og sjov som de andre tre, men alligevel synes jeg der mangler et eller andet. Kan ikke helt præcist sætte mine ord på det. Men derfor er det stadig en man skal læse. Man får flere detaljer om Draculas fortid, og Eddie er altid klar med en bemærkning.

Andre bøger i samme serie/af samme forfatter:
Dette er den fjerde bog i serien om Freddy og monstrene. De kan alle læses seperat, men det er bedst (og sjovest) at læse dem alle.

Læs den fordi: 
At den er den del af serien og man ikke kan lade vær. Selvom jeg kun har givet den 4 stjerner, så er der stadig kanon humoristiske øjeblikket, med Eddie i hovedrollen selvfølgelig.

Kommentarer

Populære indlæg