Du forsvinder

Forfatter: Christian Jungersen
Sidetal: 286 (e-bog)
Sværhedsgrad: Normal læsning
Stjerner: 6/5 (ja du læste rigtigt)

Kort referat og kommentar:
Mia er lærer. Frederik leder en privatskole. På en ferietur til Mallorca med deres sekstenårige søn begynder Frederik at opføre sig underligt. Det viser sig, at han har en hjernesvulst, der gravist har ændret hans personlighed. Mia må nu beskytte sig selv og deres søn mod det afstumpede og fremmede væsen, der bor i hendes mands krop.
Da Frederik afsløres i et millionbedrageri, begynder et spil om skyld og ansvar, for er den skyldige ham selv eller hjerneskaden?
Styres raske menneskers handlinger ikke lige så meget af biologien i vores hjerner? og var den mand, Mia forelskede sig i, den syge eller den raske?

Det er en hel utrolig bog! Kan slet ikke beskrive hvor utrolig jeg synes den er.
Han har formået at beskrive det så smukt på en måde. Jeg har sjældent levet mig så meget ind i en historie, og synes den er så realistisk, ved at han sætter billeder og uddrag af diverse ting, ind.
Fik af vide at en, det er en bog man bare skal læse - og ja det er det!
Gør dig selv den tjeneste at læs denne bog og stil spørgsmål om kærlighed, sjælen, fri villige, skyld, ansvar og mange andre ting.


Kommentarer

  1. Jeg er enig - en fantastisk bog. Vil klart anbefale dig at læse hans foregående bog "Undtagelsen", hvis du ikke har læst den.
    Kan kun sige at den er endnu bedre.
    mvh Sarah

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg