Gennem hele byen

Forfatter: Mary Higgins Clark
Sidetal: 263
Sværhedsgrad: Moderat læsning
Stjerner: 5/5


Kort referat og kommentar:
Professor Alan Grant er blevet myrdet i sit hjem. Alle beviser peger mod en af hans elever, den 21-årige Laurie Kenyon, som skrev glødende kærlighedsbreve til ham, fulgte ham, hvor han gik og stod, og endda belurede ham gennem hans vinduer.
Laurie vågner i sit kollegieværelse indsmurt  Grants blod. I sin hånd holder hun mordvåbnet.
Som barn blev Laurie kidnappet og udsat for en uhyggelig mishandling, som hun udviklede flere personligheder for at kunne udholde og siden har fortrængt.
Men Lauries kidnappere frygter, at hun er begyndt at huske sin tid hos dem, og hendes fortid skal for alt i verden hemmeligholdes - også selvom det betyder, at en mordtrussel fremsat til en skræmt, lille pige for mange år siden, endelig skal føres ud i livet...

En yderste god og spændende bog af Mary Higgins Clark.
Den ga mig kuldegysninger og var opslugt af den hele aftenen igår!
Den er rigtig spændende og kan slet ikke beskrive hvordan jeg synes den er og hvad jeg bedst kan lide ved den. Laurie kommer ud for mange ting, og det er ikke unormalt det hun gennemgår, når jeg relatere til det virkelige liv.
Synes den var virkelig velskreven, og er glad for at have den til min samling. Endnu engang har Mary Higgins Clark skrevet en kanon bog, og jeg er bestemt ikke skuffet.

Kommentarer

Populære indlæg