Hvor regnbuen ender

Forfatter: Cecelia Ahern
Sidetal: 482
Sværhedsgrad: Moderat læsning
Stjerner: 5/5


Kort referat og kommentar:
Rosie og Alex har holdt sammen i tykt og tyndt fra de var frække børn til rebelske teenagere. Men netop som de skal til at udforske natte- og datinglivets glæder og katastrofer, bliver de adskilt. Alex' familie flytter fra Dublin til Boston - og Alex flytter med dem. For stedse.
Fortabt uden sin barndomsven, beslutter Rosie at forlade Dublin for at tage på college i Boston. Men livet går ikke altid som planlagt, og hun er tvunget til at blive hjemme. I hver sin verdensdel fortsætter Alex og Rosie deres liv, og kontakten er begrænset til lange breve, e-mails, chat og sms-beskeder.
Venskabet får dem igennem deres op- og nedture i livet, mens misforståelser, særlige omstændigheder og rent og skært uheld holder dem adskilte. Men livets og kærlighedens veje er uransagelige, og når skæbnen kaster terningerne, kan alt ske...

En urolig smuk og hjerte fængslende bog!
Jeg synes Cecelia Ahern skriver fantastisk godt, og har læst flere bøger med hende. Dette er en af mine yndlingsbøger med hende.
Hun beskriver et helt liv via. breve, mails, chatte og sms-beskeder. Det er en anderledes bog at læse, men den er det hele værd!
Det er en typisk tøsebog. Der er kærlighed, utroskab, børn, venskab, familie og meget mere.
Det er en bog man bare skal læse, og gerne flere gange!
Lad dig ikke gå glip af hendes fantastisk eventyr. Man smelter over Rosie og Alex, og føler med dem i alt hvad de går igennem, og skælder dem ud, når de ikke vil indse sandheden.

Kommentarer

Populære opslag