Glade jul

Forfatter: Mary Higgins Clark
Sidetal: 151
Sværhedsgrad: Nem læsning
Stjerner: 2/5


Kort referat og kommentar:
Den unge mors gribende nødråb i radioen bliver hørt af mange. Også af Cally, selv mor til en lille pige. Og netop Cally har afgørende oplysninger om Catherines forsvundne dreng, den syvårige Brian.
Lige nu er Brian fange hos en desperat og farlig forbryder, Jimmy, der er på flugt for politiet. og Jimmy - han er Callys bror.
Det hele begyndte om aftenen før den store julefest.
Sammen med sine to børn stod Catherine og beundrede det strålende juletræ foran New Yorks Rockefeller Center. De Catherine tabte din pung, blev den stjålet af Cally.
Brian følge efter tyven, for i pungen lå den St. Christopher medalje, der måske kan hjælpe Brians far efter en svær operation.
Men kort før Brian ringer på hos Cally, har Jimmy søgt tilflugt her. Og inden han flygter videre med Brian som gidsel, truer han Cally: Han vil dræbe drengen, hvis hun sladrer. Den rædselsslagne Cally ved, at broderen ikke viger tilbage for noget, så hvad skal hun gøre?

Det er en kort historie af Mary Higgins Clark, og når man har læst det ovenstående, så har man næsten fået hele historien.
Man ved at det hele ender godt (for hvilken bog gør ikke det), så den er ikke videre spændende at komme igennem.
Det eneste gode jeg kan lide ved historien, er at man virkelig føler med Catherine og Mary Higgins Clark, er god til at beskrive følelserne og hvordan Catherine kæmper for ikke at gå i chok.
Men umiddelbart er det ikke en bog jeg vil anbefale videre. Som sagt læs bagsiden og du har læst historien.

Kommentarer

Populære indlæg