I mørket

Forfatter: E. L. James
Sidetal: 541
Sværhedsgrad: Moderat læsning - men erotisk sprog!
Stjerner: 5/5


Kort referat og kommentar: 
Skræmt af Christian Greys mørke sind har Anastasia forladt ham og påbegyndt en karriere i forlagsbranchen. Men Christian Grey har ikke tænkt sig at lade Anastasia gå. Det samme gælder Anastasias tanker; de hverken kan eller vil slippe begæret efter ham. Så da Christian foreslår at fortsætte deres forhold på nye betingelser, kan Anastasia ikke modstå fristelsen. Men genforeningen sender Anastasia direkte ind i passionens mørke, hvor hun må navigere mellem sin dominators skyggesider, såvel som sine egne. Og det bliver ikke nemmere, da skygger fra Christians fortid begynder at melde sig.

To'eren er fangende og spændende.
Det er ikke så meget den erotiske side af bøgerne, jeg finder interessant, men derimod Christian Greys baggrund og hans personlighed, og selvfølgelig hans forhold med Anastasia.
Der sker rigtig mange ting i bogen, på trods af at den foregår over små 14 dage. Men den er som sagt fangende og er meget spændt på nr. tre.
Den ligger rigtig meget op til en spændende slutning, og er meget spændt på hvordan Ana og Greys forhold fortsætter.

Den får 5 stjerne fordi den er fangende og interessant. Derudover får man endelig et indblik i Christians uhyggelige baggrund.

Kommentarer

Populære indlæg