1001 bøger du skal læse før du dør

Forfatter: Peter Boxall
Sidetal: 960
Sværhedsgrad: -
Stjerner: -


Kort referat og kommentar: 
1001 bøger du skal læse før du dør indeholder 1001 af de helt store læseoplevelser samlet i én mammutguide til alverdens bøger. Her er mange af de bøger, du har læst, og dem, som du gerne vil læse. Det er en overskuelig guide til verdenslitteraturhistorien, der giver gedigne facts og sprudlende fortællinger om værkerne, forfatterne og den tid værkerne er skrevet i. Bogen giver en indsigt i et bredt udsnit af verdenslitteraten og giver plads til såvel de græske klassikere som romaner i det 21. århundrede.

Jeg var meget spændt på hvor mange af dem han har med, at jeg havde læst. 8 stk. blev det til! Og 60 nye bøger på listen over dem jeg gerne vil læse.
Der er mange på listen som jeg før har tænkt på at jeg gerne vil læse, men også nogle nye.
Glæder mig i hvert fald til at komme igang med nogle af de rigtig gamle bøger.

Jeg har også fået udviet min horisont - der er mange film jeg har set eller hørt om, som pludselig er en bog. (eller bogen kom jo først) F.eks. Rosens navn, American Psyco og The Godfather. 3 bøger som jeg glæder mig rigtig meget til at læse.
Så jeg mangler ikke inspiration det næste lange stykke tid, men derfor vil jeg stadig gerne ha anbefalinger fra andre :)

Kommentarer

Populære opslag