Desværre... og dog

I dag fandt jeg desværre ud af at jeg ikke længere låne tid havde på Pi's liv. Så jeg må indtil videre nøjes med at have læst de første kapitler. For jeg kunne desværre ikke genlåne den (men låner den da bare igen på et andet tidspunkt).
Samtidig havde jeg to reseversioner som skulle afhentes på biblioteket, og hjem kom jeg med 3 bøger.


Da jeg samtidig ligger syg, så slugte jeg lige Anna Grue's femte krimi i serien om Dan Sommerdahl (som jeg selvfølgelig skriver en anmeldelse af lige om lidt).
Det er lang tid siden at jeg har slugt én bog på en halv dag, men som sagt når man ligger syg, og alligevel skal putte under dynen, så kan man jo lige så godt læse lidt :)
Har ikke helt besluttet mig for hvilken jeg vil læse nu, men tror det bliver Jojo Moyes, da jeg har hørt så meget fantastisk om den, men på den anden side vil jeg gerne vide hvad der sker i nr. 10 af Nattens Hus - og den er hurtigt læst... Som sagt har ikke besluttet mig endnu, men glæder mig til begge :)

Kommentarer

Populære opslag