Ramt af ingenting

Forfatter: Ida Jessen
Sidetal: 67
Sværhedsgrad: Nem læsning
Stjerner: 4/5


Kort referat:
Hun er flygtet fra København fra en mand, hvis vrede hun ikke længere ønsker at være underlagt, har købt hus et sted på Sjælland, og her arbejder hun sit støt og roligt gennem havens frodige vildnis. Imens tænker hun tilbage på sit forliste ægteskab, den første blændende forelskelse, vreden, ensomheden og alt det, der var.

Kommentar:
Normalt er dette slet ikke en bog jeg ville nærme mig, men da jeg fik den med i mit køb hos Gyldendal så skulle jeg jo læse den :)
Den overraskede mig faktisk. Selvom jeg nemt er igennem den, så beskriver den utrolig meget på de få sider, og vil gerne anbefale den videre.
Den omhandler som sagt kærlighed og skilsmisse, men jeg kan godt lide det med at man ikke får nogle navne og fakta. Det hele handler om følelser og kampen om at komme videre.

Kommentarer

Populære opslag