Eighty days gul

Forfatter: Vina Jackson
Sidetal: 274
Sværhedsgrad: Moderat læsning - OBS! EROTISK INDHOLD
Stjerner: 2/5


Kort referat:
Summer Zahova er violinist og spiller for det meste for penge i Londons undergrundsbane. En dag bliver hendes elskede violin ødelagt, og helt uventede får hun et overraskende tilbud fra en ukendt velgører. Dominik er litteraturprofessor og lev dybt berørt af Summers violinspil en dag på vej til toget. Da han finder ud af, at Summer har mistet sin violin, tilbyder han at erstatte den, hvis hun til gengæld spiller for ham ved en privat intimkoncert. Hun indvilliger i at spille for ham, selv om det er under meget specielle omstændigheder, og bagefter er hendes nysgerrighed vakt.

I takt med at Summer går med på hans seksuelle leg og fantasier, kan hun ikke undgå at blive tiltrukket af den lidt ældre Dominik. Kemien imellem dem er intens, og deres forhold udvikler sig uforudsigeligt og er fuld af spænding. Sammen udforsker de deres mørke side, hvilket bringer dem ind i Londons glamourøse - og nogen gange farlige - fetichmiljø, hvor Summer snart lærer, at nydelse og smerte går hånd i hånd. Men kan et forhold, der er baseret alene på begær, holde i længden?

Kommentar:
Den er ikke ret lang, så den er hurtigt læst. Og selvom den fanger en lille smule, så er det ikke fordi jeg er vild fanget af den. Vil gerne læse de næste bøger af ren og skær interesse, men synes ikke bogen er så god som jeg havde forventet.
Jeg sammenligner den lidt med Fifty Shades triologien. Den har samme koncept, bort set fra at den også (for mig) har det psykologiske. Denne her, er bare to mennesker der udvikler deres seksuelle verden og grænser.
Hvis jeg skal anbefale en erotisk bog, ville den her ikke ligge på listen. Slet ikke. Men vil alligevel læse de to andre, og se om de evt. fanger mere :)

Kommentarer

Populære opslag