Helt til grænsen

Forfatter: Susanne Staun
Sidetal: 313
Sværhedsgrad: Moderat læsning
Stjerner: 5/5


Kort referat:
Maria Krauses gode ven og kollega, kriminalteknikeren Lilla John, begår selvmord. Eller er det en seksuel leg, der er gået galt? Maria Krause tror ikke på nogen af politiets teorier og begynder at undersøge sagen i al hemmelighed.
Samtidig får hun foruroligende sms'er fra sin chef, Statsobducenten, som nægter at have sendt dem. Men hvordan kan de ikke være fra ham, når de kommer fra hans mobil? Er det alligevel Statsobducenten, der af grunde han ikke vil ud med, ser ud til at være på sammenbruddets rand? Og hvem er den Lars som fuld af had og fortvivlelse blotlægger sine dybeste frustrationer over for en psykolog?
I jagten på svar rejser Krause fra Odense til Beirut og ender i en liebhaverlejlighed med udsigt over Middelhavet - men det bliver ikke noget behageligt ophold.
Helt til grænsen er tredje og sidste roman i trilogien om retsmedicineren Maria Krause.

Kommentar:
En fantastisk spændende og god slutning, til en meget spændende triologi.
Er faktisk trist over at der ikke kommer flere bøger med Maria Krause. Elskede at de foregår i Odense (så tæt på min by) og at jeg har kunne relaterer til gaderne, og alt det der er foregået i Odense.
De hænger rigtig flot sammen, og synes slutningen kanon god.
Vil klart anbefale alle tre bøger. Synes de er rigtig spændende alle sammen :D

Kommentarer

  1. Lyder spændende, tror jeg skal have skrevet de bøger på min læseliste. Det er altid dejligt at lærer nye forfattere at kende, og få nye anbefalinger. :-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg