For sent at sige farvel

Forfatter: Ann Rule
Sidetal: 397
Sværhedsgrad: Moderat læsning (dog en smule barsk til tider)
Stjerner: 4/5
Serie: -


Kort referat: 
Jenn Corbin har det hele: To skønne børn, et fantastisk hus i et velhaverkvarter, dyre biler, båd og en perfekt mand, Dr. Bart Corbin, som er en succesfuld tandlæge.

Men efterhånden begynder deres idylliske liv at krakelere, og kort før jul 2004 bliver Jenny fundet skudt med en pistol ved sin side. Umiddelbart ser det ud som selvmord, men politiet er i tvivl. Under efterforskningen kommer det frem, at Barts tidligere kæreste også blev fundet skudt 14 år tidligere.
Sagen blev betragtet som selvmord, men efterhånden som politiet graver dybere efter spor, begynder der at tegne sig et makabert billede af Jenn Corbins ellers så fantastiske mand...

Kommentar:
Jeg synes altid bøger fra Virkelighedens verden er en smule barske at læse. Ikke altid fordi der er nogle detaljer eller scener der frastøder mig, men simpelthen fordi jeg ved det er noget der er sket i virkeligheden!
Denne bog omhandler mest efterforskningen omkring Jennys såkaldte selvmord, og hvordan alle små detaljer om Bart kommer frem.
Synes den er god og hel klart fangende. Vil gerne anbefale den videre, specielt for dem der kan lide at læse Virkelighedens verden.

Kommentarer

 1. Puha, jeg er alt for dårlig til at få læst mine 12 forfattere. Er stadig kun på 2! Det er nok fordi jeg skal på biblioteket efter de fleste, og der er bare så mange fristelser!
  Jeg er glad for det fungerer lidt bedre for dig :)
  -Er du ikke at finde på goodreads også?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej jeg bruger ikke goodreads. Kender det slet ikke. Ku være jeg skulle kigge på hvad det er for noget :)
   Jeg henter også mange på biblioteket, men det er rigtigt - man kommer tit hjem med mange flere end den ene man bare lige skulle have :)

   Slet

Send en kommentar

Populære opslag