Blottet for dig

Forfatter: Sylvia Day
Sidetal: 413
Sværhedsgrad: Nem læsning - OBS! EROTISK INDHOLD
Serie: Nr. 1 i Crossfire-serienKort referat:
Han var uimodståelig - smuk og intelligent. Jeg var tiltrukket af ham, som jeg aldrig før har været tiltrukket af noget eller nogen i hele mit liv. Jeg længtes efter hans nærvær og berøring, selvom jeg var klar over, at det ikke ville føre til noget godt. Jeg var ufuldkommen og ødelagt, og Gideon vidste det. Han havde sin egne dæmoner at slås med. Hans kærlighed forandrede mig, og jeg bad til, at vores fortid ikke ville skilles os ad.

Blottet for dig er den første bog i den stærkt erotiske trilogi om Eva og Gideon. Eva begynder på sit nye job på et reklamebureau i New York. Bygningen, hvor reklamebureauet ligger, er ejet af Gideon Cross. Allerede da Eva og Gideon møder hinanden første gang, er kemien mellem dem overvældende. Men begge har de store følelsesmæssige ar, og et almindeligt, sundt kærlighedsforhold er fremmed for dem.

Kommentar:
Utroligt at man kan pløje sig igennem 413 sider - på én dag!
Det er gået ret stærkt med at læse denne bog. Den er nem at læse og ret nem at komme igennem. Synes den minder meget om Fifthy Shades serien på vise punkter. - Det er en mand med baggage og store problemer (og penge). Der er meget sex. Og der er et psykisk spil i mellem dem.
Men når det så er sagt, så synes jeg den er anderledes end Fifthy Shades serien. For det første er det ikke S/M og bondage (endnu), men ganske almindelig, rendyrkede sex. Man kan relatere sig til den, på et vis punkt.
Jeg synes den er meget god, og som sagt hurtigt læst hvis den fanger en.


Kommentarer

Populære indlæg