I frisk erindring

Forfatter: Mary Higgins Clark
Sidetal:
205
Sværhedsgrad: Moderat læsning
Serie: -
Kort referat: 
Leila, en feteret skuespiller, er styrtet ned fra terrassen til sin taglejlighed på Manhatten. Hende søster Elizabeth er knuget af sorg over sin søsters død, og hun er overbevist om, at Leila blev myrdet.
Elizabeth vil afsløre sandheden om Leilas død. Men det er en farlig opgave, og nogen vil gøre alt for, at sandheden ikke komme frem.
Snart er Elizabeth selv forfulgt, og der er noget hun skal have bevist, mens hun endnu har det i frisk erindring...

Kommentar:
Endnu en!
Mary Higgins Clark bliver ved med at fange min interesse! Hun skriver utrolig fantastisk og får virkelig en med!
Som altid i M.H.C.'s romaner, så tror man lige at man har regnet det hele ud og ved hvem der har gjort hvad, men nej nej! Der kommer altid en tvist til sidst, som gør at man bliver vildt overrasket og som slår benene væk under en. Og det er derfor jeg elsker hendes bøger!
Kan slet ikke beskrive hvor god jeg synes M.H.C. er, så læs hendes bøger! Evt. lån dem af mig ;) Jeg har efterhånden en rimelig god samling af hende stående på boghylden, og denne er en af de nyeste :)


Kommentarer

  1. Hun er også en af mine yndlingsforfattere, jeg har desværre læst alt hvad hun har udgivet på dansk. Men jeg har købt hendes nyeste bog på engelsk, så den må jeg jo have givet mig i kast med.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag