Bog-gave-projekt

For noget tid siden tilmeldte jeg mig Boghundens lille Bog-gave-projekt, og jeg har nu modtaget den bog som Tine udvalgte til mig, "Dødenkelt" af Peter James.
Jeg kender ikke forfatteren men er meget spændt på at se hvad det er for noget.


Til Tine valgte jeg Susanne Staun's "Døderummet". Personligt synes jeg jo den er fantastisk spændende, men er jo ikke sikkert Tine synes det samme :) Er i hvert fald spændt på at høre hvad hun synes når hun får den læst :)

Læs min anmeldes af "Døderummet" her.

Og selvom jeg er i gang med Tom Christensens biografi; Han fik morderne til at tilstå. Så læser jeg også andet ved siden af. I går aftes genlæste jeg "Eclipse" af Stephenie Meyer. Havde lige lyst til noget eventyr og kærlighed, og det har Twilight sagaen jo.
I dag har jeg hentet "Mørke" af Kami Garcia & Margaret Stohl og den går jeg nok i gang med i dag også =) Når jeg læser en biografi, så kan jeg godt lide at have lidt andet ved siden af, med mindre den fanger hel vildt (biografien).
Håber at i alle nyder vejret =) Jeg nyder det med en bog på altanen =D

Kommentarer

Populære opslag