Dødt løb

Forfatter: Charlaine Harris
Sidetal: 348
Sværhedsgrad: Moderat læsning
Serie: Nr. 12 i serien om Sookie Stackhouse.
Kort referat: 
Sookie Stackhouse er vokset op med telepatiske evner og har fra en tidlig alder lært, at der er ting, hun ville ønske, hun ikke vidste. Men der er også ting, hun ville ønske, hun ikke havde set - for eksempel Eric Northman drikke fra en ung kvindes hals. Da Felipe de Castro, Louisianas vampyrkonge, er i byen, holder Sookie tæt om det, hun har set. Men det er højst uheldig, at der under hans besøg dukker et lig af en ung kvinde op i Erics forhave. Især da det viser sig at være samme kvinde, Sookie så ham drikke blod af. Nu er det op til Sookie og Bill at opklare mordet, som Sookie går ud fra intet har med hende personligt at gøre. Men Sookie har en fjende, der har sat sig for at gøre hendes liv til et sandt helvede.

Kommentar:
Det er sjovt at vende tilbage til Sookie. Kan se det er næsten et år siden jeg læste nr. 11, og kan huske hovedpunkterne fra den. Men det hele kommer meget hurtigt tilbage.
Der er selvfølgelig mange mord (det er ingen overraskelse), men en af de ting som har kørt igennem alle bøger, er sex! Det var jeg overraskede over, at der ikke var.
Igennem alle bøger har det været meget detaljere (ikke som i erotiske noveller) og hun har gjort noget ud af at skrive om det, i denne var det mere; De havde sex. Det tog et kvarter. Bum. Det blev jeg lidt overraskede over.
Men på den anden side vil jeg sige at det gør ikke så meget, for alt det der foregår i Sookies liv og hendes forhold til Eric, så er det naturligt at de ikke har sex...
Synes den er god, men kan godt mærke at nu må den gerne slutte. Så vidt jeg ved kommer der én til, også er det slut. Så er meget spændt på den næste bog, hvordan det hele ender. Specielt med Sookies kærlighedsliv <3


Kommentarer

Populære indlæg