Mørke

Forfatter: Kami Garcia & Margaret Stohl
Sidetal: 518
Sværhedsgrad: Moderat læsning
Serie: Nr. 2 i serien Beautiful Creatures

Kort referat: 
Ethan Wate plejede at tænke, at den lille, sydlige by Gatlin, som han altid havde kaldt for sit hjem, var et sted hvor der aldrig skete noget spændende, og ingenting ændrede sig. Indtil han pludseligt mødte den mystiske tilflytter Lena Duchannes, som afslørende en hemmelig verden, som havde været skjult lige for næsten af ham hele tiden. Nu så han Gatlin, som en by hvor oldgamle hemmeligheder blev holdt skjult under de mos-dækkede egetræer og de ødelagte fortov, en by hvor en forbandelse har afmærket Lenas familie af magtfulde, overnaturlige personer i generationer, og en by hvor umulige, magiske livsændrende hændelser sker. Sommetider dødelige hændelser.
Sammen, kan Ethan og Lena besejre alt hvad Gatlin kan smide imod dem, men efter sorgen af et tragisk tab, begynder Lena at trække sig væk og have hemmeligheder for Ethan som tester deres forhold. Og nu da Ethans øjne har set den mørkere side af Gatlin, kan han ikke gå tilbage til sit gamle liv.
Hjemsøgt af mærkelige drømme, som kun Ethan kan se, bliver han trukket længere og længere ind i byens krænglede historie, og han finder sig selv fanget i et farligt netværk af underjordiske korridorer og her ingenting som det ser ud til at være...

Kommentar: 
Jeg er meget i tvivl om hvad jeg synes om fortsættelsen.
Den er god, uden tvivl, men på en eller anden måde synes jeg det hele bliver for overdrevet og trukket alt for lang ud.
Der er ting jeg rigtig godt kan lide. Som f.eks. Ethans far, Amma og katten =D Men hele det eventyr og ikke mindst slutningen synes jeg er en tand for overdreven, selv for dette univers.


Kommentarer

Populære indlæg