I seng med fjenden

Forfatter: Nancy Price
Sidetal: 239
Sværhedsgrad: Moderat læsning
Serie: -


Kort referat:
En ung kvinde, Sara Burney, drives til desperation af sin mands fysiske og psykiske mishandling. For at undslippe må hun udføre en modig og dristig plan, og skab si gen ny identitet langt borte fra mandens sygelige dominans.
Laura Pray, som hun nu hedder, slår sig ned i en lille by i midtvesten. Hun er en fascinerende gåde for sin nabo, universitetslæreren Ben Woodward, som bliver tiltrukket af Lauras mærkelig blanding af sårbarhed og forsigtighed. Han har selv haft en alvorlig skuffelse i et tidligere kærlighedsforhold, og kun langsomt går det op for dem, at de nu har en ulighed for et helt anderledes bekræftende forhold, end det de tidligere har oplevet.
Ingen af dem har forudset den tilfældige afsløring af en væsentlig hemmelighed i Lauras fortid - en afsløring, som vil sætte en hævngerrig galning på sporet af dem.

Kommentar:
Det var jo ingen problem at blive færdig med denne bog. =D
Den er lige så spændende som filmen, og er meget overrasket over at de faktisk følges ret godt ad. Slutningen er ændret i filmen, men ellers er der rigtig mange ting der hænger sammen.
Jeg må dog sige at jeg heller vil se filmen end læse bogen igen. Den er skrevet på en anderledes måde (måske fordi det er sådan en gammel udgave) og synes virkelig man skal vende sig til det. Man sidder og læser om hovedpersonen, Sara/Laura og noget hun laver, og pludselig, uden at der har været et afsnit eller noget, så læser man om Martin.
Det kunne godt være en smule forvirrende og jeg skulle nogen gange læse det flere gange for at finde ud af hvem der blev skrevet om. Men derudover synes jeg den var god =)


Kommentarer

Populære indlæg