Opdatering 3

Jeg elsker at have orden og lister. Hvis jeg kunne lave lister og kasser for alt, så ville alt passe i mit hoved =D I sygdomens skær skulle jeg fordrive tiden, så jeg opdateret min liste over mine bøger.
Jeg har 171 bøger. En okay stak, men vil jo gerne have flere =D


Men er alligevel ret imponeret over at de ikke fylder mere. Nu bor jeg ikke i en ret stor lejlighed, så de må desværre pakkes så kompakt så muligt, men stadig væk...


Når jeg en gang køber hus ønsker jeg en masse hylder (som disse evt.) fyldt med bøger =) Vil have mit eget bibliotek - også er 171 jo ikke nok ;)
Hvordan ser dit bibliotek ud, og ved du hvor mange bøger du har? 

Kommentarer

  1. Det er virkelig rart med listeskrivning - altid så hyggeligt.

    Jeg har lige under 400 bøger herhjemme (sidst jeg talte), og det er faktisk ved at være et problem. Jeg er begyndt at stable dem vandret i min bogreol nu, for at udnytte hver en cm. plads. Suk altså ;)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag