Portræt af døden

Forfatter: Julie Hastrup
Sidetal: 350
Sværhedsgrad: Moderat læsning
Serie: Nr. 4 i serien om Rebekka Holm


Kort referat:
To stærkt sminkede kvindelig klædt i designertøj fra 1980'erne findes dræbt med en uges mellemrum. De er anbragt på samme bænk ved Lyngby Sø, begge kvinder har et injektionsstik i nakken. Alt tyder op, at en seriemorder kan være på fri fod. Efterforsker Rebekka Holm fra Drabsafdelingen må handle hurtigt for at forhindre flere mord, men konfronteres samtidig med store omvæltninger i sit eget liv.

Kommentar:
Endnu en fantastisk krimi fra Julie Hastrup. Det er den 4. bog i serien og ikke nok med at der sker mord, så sker der utroligt mange til i Rebekkas personlige liv. For at forstå nogle af tingene skal man have kendskab til de andre bøger.
Men den er utrolig hurtigt at læse fra første side af. Der sker noget hele tiden og som i alle gode krimier, har man en rigtig god idé om hvem morderen er, men det ændre sig i løbet af historien.
Morderen fortæller løbende små historier om sit liv og giver egentlig en forklaring på hvorfor han gør det han gør.
Bogen tager også fat på utrolig mange ting som folk snakker om i dag. F.eks. netdate og ikke mindst usikkerheden omkring det, cougar-dating, gainers and feeders og det mere almindelige som jalousi og hemmeligheder.


Kommentarer

Populære opslag