Jeg forsøger

virkelig at læse American Psycho, men synes godt nok den er langtrukken.
Er nået 134 sider ind i historien og der sker ikke en skid. Det eneste man læser om, er hvilket mærketøj han tager på, hvad hans venner har på, hvilken manicure han skal have, hvilke hårprodukter han skal bruge, hvilke piger han vil kneppe og ind imellem kommer der morderiske tanker...
Er der nogen af jer andre der har læst den? Har jeg de forkerte briller på?
Jeg har sat mig for at læse til side 150 eller 200, for at give den en chance, men hvis der ikke er sket noget inden, så gider jeg ikke læse den færdigt.

Er der andre der har forsøgt eller virkelig har læst den?

Kommentarer

 1. Det er også en sær bog. En mærkelig bog. En ubehagelig bog.

  Hans opremsning af alle mærker osv., er nok mest af alt bare en måde at vise, hvor overfladisk en verden, han lever i. Sådan læser jeg det i hvert fald. Senere hen i bogen bliver den meget voldelig og meget grafisk. Den er interessant, men måske ikke helt almindelig hygge-læsning som sådan.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg ved godt at det er for at vise hvor høj hævet han mener han er, synes bare det er træls at læse om hele tiden.
   Men giver den da en chance - men kan da godt være jeg skal læse en anden bog ved siden af :)

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg