American Psycho

Forfatter: Bret Easton Ellis
Sidetal: 392
Forlag: Rosinante Paperbacks
Serie: -

Kort referat:
Om dagen er Patrick Bateman børsmægler på Wall Street. Om natten myrder og torterer han. Men i 1980'ernes statusfikserede New York er der ikke rigtig nogen, der lægger mærke til det...

Kommentar:
Jeg har læst 198 og nu gider jeg ikke mere.
Hver gang jeg føler trang til at læse, ærger jeg mig over at det er American Psycho jeg er i gang med, også mister jeg lyst til at læse. Så nu ryger den på hylden.
Jeg låner den julen over, så hvis jeg fortryder så er den ikke langt væk. Men jeg tror det næppe.

Jeg kan godt se pointen med at nævne tøjmærker osv. for at vise at han mener at han er meget bedre end alle andre, og han har høj status, MEN skal det være konstant?! Jeg har fået læst en lille smule spænding og ekstrem meget om mærker inde for tøj, fitness, ansigtsbehandling osv. Og det holder bare ikke i længden. Det kan godt være hvis man læser hele bogen at jeg får en anden mening, men når det skal være så drøjt at komme igennem den, så synes jeg ikke det er det værd. Der skal være sket mere ind for 198 sider!
Så vælger ikke at give den karakter. Og hvis jeg nogensinde får læst resten, kommer der selvfølgelig en ny anmeldelse. 

Find mig på Facebook - HER.

Kommentarer

Populære opslag