Der er nogen film man bare skal se i biografen

Det siger man altid, og sådan har jeg det også med nogen film. F.eks. har jeg set næsten alle Harry Potter filmene i biografen. (den første fik jeg på VHS i julegave - der startede mit univers med Harry og alle vennerne).
Twilight-sagaen blev også hurtig en tradition med nogle bestemte venner. (dog så jeg igen den første hjemme i stuen på computeren)
Jeg synes det er hyggeligt, men det er (for mig) også en begrænset ting, for det er jo ikke helt billigt at gøre mere. Men alligevel er et lykkedes mig at tage i biografen 3 gange i løbet af 14 dage her i januar.
Min mor fik et gavekort til Panorama i julegave, fordi så var jeg sikker på at vi kom ind og se "Den hundrede årige der kravlede ud af vinduet og forsvandt". Vi har begge læst bogen og var ikke et sekund i tvivl om at vi skulle ind og se den sammen.

Se traileren HER.
Den var rigtig god og de havde lavet det på en rigtig god måde så de fik alt med - eller næsten alt. De fik alle de væsentlige ting med. Min mor og jeg var/er meget positive om den.

På min kærestes fødselsdag var vi inde og se "Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark". Min kæreste havde egentlig set den, men havde absolut ikke noget imod at se den igen.
Det er igen en af de film jeg synes, jeg bare skal se i biografen. Den første blev set i biografen og det bliver den sidste bestemt også!

Se traileren HER.
Nu er det længe siden at jeg har læst bogen, så kan ikke sammenligne dem 100%, men umiddelbart synes jeg den er godt lavet og er meget spændt på slutningen.
Alle ved at bøger og film aldrig kan blive som man forventer det, så jeg ligger næsten altid bogen på hylden og "glemmer" den når jeg ser filmen. Heldigvis er det nok 5 år siden jeg har læst Hobbitten, så det var ikke så svært for mig denne gang.

En uge senere blev jeg igen inviteret i biografen af min kæreste, og vi så så "Jack Ryan: Shadow Recruit". Jeg havde ikke tænkt mig at jeg skulle ind og se den, men når man får en gratis biograftur siger man ikke nej ;) Slet ikke med manden man elsker <3

Se traileren HER.
Jeg var ekstrem positivt overraskede og synes det var en meget god action film. Den havde meget spænding, masser vold, en lækker dame og et spændende plot baseret på virkeligheden!

Find mig på Facebook og Goodreads.

Kommentarer

  1. Åh, ja 'Den hundredårige' er virkelig så hyggelig både på film og bog :) Var dog ikke helt tilfreds med filmen slutning, men oh well :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja en diskuterede vi også en del :) Men sådan er det jo :)

      Slet

Send en kommentar

Populære indlæg