Goodreads?

Nu er jeg oprettet inde på det der Goodreads - men er der nogen der kan fortælle mig kort om hvad det går ud på?
Er det bare vurderinger af bøger og inspiration?

Kommentarer

 1. jaa, mere eller mindre - og så kan du holde øje med hvilke og hvor mange bøger du har læst i løbet af året, og du kan let få overblik over hvilke bøger du gerne vil læse/ønsker dig osv. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Smart. Kunne se man kunne lave en udfordring der inde også. Så må jeg i gang og se om jeg kan finde ud af og bruge det :)

   Slet
 2. Det er helt klart først og fremmest et sted hvor man kan holde styr på sine bøger - både dem man har læst og dem man gerne vil læse, og alt derindimellem :)
  Derudover så er der et væld af forskellige grupper (specielt amerikanske), som arrangerer tusindvis af forskellige læseudfordringer! Jeg har været specielt glad for såkaldte "team-challenges" hvor man som hold konkurrerer med andre hold om at læse noget bestemt eller indenfor en tidramme - super hyggeligt :)

  I bund og grund kan man få ca. så meget eller lidt ud af Goodreads som man selv ønsker :)
  Sig endelig til hvis du har brug for tips eller hjælp!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih hvor spændende :D må ind og se om der nogen jeg bare må deltage i ;)
   Tak

   Slet
 3. Goodreads er nærmest en slags Facebook for bøger - man kan følge med i hvad andre læser, finde inspiration, opdage grupper, deltage i fælleslæsning, udfordringer, tage bog-tests, og hvad ved jeg! Et sandt vidunder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Ku også godt forestille mig jeg måske kommer til at bruge det meget - det er så dejligt med ny inspiration

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg