Sidste forestilling

Forfatter: Anna Grue
Sidetal: 438
Forlag: Politikkens forlag
Serie: Nr. 6 i serien om Dan Sommerdahl


 Kort referat:
Da den lesbiske vicepolitikommissær Pia Waage en søndag eftermiddag ankommer til sin kærestes idylliske bondehus, mødes hun af et rystende syn: Dorthe ligger i en blodpøl, tævet til døde.
Da Pias kolleger fra Christianssund Politi får hende varetægtsfængslet, kontakter hun privatdetektiven Dan Sommerdahl, der den tøven påtager sig opgaven med at få hende renset for mistanke. Snart e han adskillige skridt foran politiet, men arbejdet bliver mere og mere kompliceret end først antaget. Der er mange mulige motiver og mange mistænkte, og de professionelle efterforskere gør alt for at modarbejde den skaldede detektiv.
Først da Dan og hans gamle kammerat Flemming Torp, som nu arbejder i politiets afdeling for økonomisk kriminalitet, indleder et forsigtigt samarbejde, kommer der skred i tingene, og snart må de sande at sandheden skjuler sig et helt andet sted, end de havde troet.

Kommentar: 
Største delen af serien om Dan Sommerdahl, synes jeg holder (tænker her på de foregående bøger). Og Anna Grue formår at skrive endnu en fantastisk bog hvor Dan igen provokere som han skal, og får alle snoet om sin lillefinger.
Der er spænding og mysterier i alle former, og sikke en vending det pludselig tager, da den økonomiske kriminalitet kommer ind i billedet!
For alle Anna Grue/Dan Sommerdahl fan, skal den her bestemt læses - og det tager ikke lang tid. (Jeg sad op til kl. 3 for at læse den færdig!)

Find mig på Facebook HER og Goodreads HER.

Kommentarer

Populære indlæg