Den tredje tvilling

Forfatter: Ken Follett
Sidetal: 339
Forlag: Cicero
Serie: -


Kort referat:
En ung mand, Steve, arresteres for voldtægt, men bedyrer sin uskyld. Desværre har han ikke noget alibi, hans genkendes af offeret, og hans dna-profil passer på en prik med forbryderens.
En ung kvindelig forsker, Jeannie, tror som den eneste på hans uskyld. Hun forsker i tvillinger, der er blevet adskilt og bortadopteret straks efter fødselen - og det viser sig, at Steve rent faktisk har en tvilling. Uheldigvis afsoner denne tvilling en straf for voldtægt og kan derfor ikke have begået forbrydelsen.
Jeannie kommer på sporet af et komplot, en kynisk manipulation med gener, et uhyrligt eksperiment på levende mennesker.

Kommentar:
Endnu en spændende bog fra Ken Follett.
Jeg har kun læst hans serie-bøger, og var spændt på om han kunne skrive en historie der "kun" var på 339 sider og om det hele stadig hang sammen.
Det er lykkedes rigtig godt og synes rigtig godt om historien. Der er et plot der hele tiden udvider sig fordi der hele tiden kommer nye informationer og mennesker. Jeg synes han gør det rigtig godt og han formår stadig at beskrive alle personerne så man føler man kender dem til en hvis grænse.
Modsat mange andre bøger/krimier, så får man næsten serveret "den onde" fra starten, men selvfølgelig ikke så noget bliver afsløret før tid. Synes det er en god vinkel, for selvom man ved hvem det er, så kommer der et par rigtig gode overraskelser hen imod slutningen.

Find mig på Facebook og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen. 

Kommentarer

Populære indlæg