Hævneren

Forfatter: Karin Slaughter
Sidetal: 432
Forlag: Hr. Ferdinand
Serie: Nr. 4 i serien om Sara Lindton

Kort referat:
To bevæbnede mænd træder ind på politistationen i Heartsdale og begynder at skyde. Da skyderiet stopper, er en politibetjent død, politichef Jeffrey Tolliver er alvorligt såret, og de overlevende - heriblandt en skoleklasse og retsmediciner Sara Lindton - bliver holdt som gidsler.
I det anspændte midlertidige ophold i skyderiet, som kan bryde ud igen, hvert øjeblik det skal være, må Sara Lindton granske sin hukommelse for svar og en udvej. Hendes tanker går tilbage til en anden brutal og chokerende forbrydelse, der i sin tid splintrede en lille bys uskyld. Fortidens synder har indhentet Lindton og Tolliver - noget så grusomt.


Kommentar:
Fantastisk bog.
Der er så meget karakter og personligt i den her bog. Man lærer Jeffrey meget bedre at kende og ikke mindst hvordan Sara og hand forhold har udviklet sig.
Synes den er vildt god og kunne virkelig ikke stoppe med at læse før jeg havde vendt sidste side!! Og samtidig er jeg meget overrasket over bogen, for det er begrænset hvor meget man høre om personerne i de andre bøger - udover det der er relevant og og naturligt.
Jeg synes det er en rigtig god ide at blande fortid og nutid sammen. I starten kunne jeg ikke helt se meningen med det, men den kom hurtigt og det gjorde det mere og mere spændende

Find mig på Facebook og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen. 

Kommentarer

Populære opslag