Kold frygt

Forfatter: Karin Slaughter
Sidetal: 492
Forlag: Hr. Ferdinand
Serie: Nr. 3 i serien om Sara Lindton


Kort referat:
Retsmediciner Sara Lindton bliver kaldt ud til et offer, der tilsyneladende har begået selvmord på det lokale universitets område. Liget afslører ikke meget, og samtidig er universitetets ledelse ivrige efter at undgå en skandale. Men der er noget, der ikke stemmer.
Sara Lindton må arbejde sammen med politichef Jeffrey Tolliver, samt hans tidligere kollega Lena Adams, der nu er ansat som sikkerhedsvagt på universitetet. Tolliver er mistænksom over for Adams - og med god grund; hun skjuler nogle oplysninger af stor betydning for efterforskningen.
Lindton, Tolliver og Adams må ikke alene kæmpe med en genstridig efterforskning af nogle modbydelige voldshandlinger, de må også kæmpe i en særdeles anspændt atmosfære fyldt med interne, personlige forviklinger.


Kommentar:
En fantastisk historie. Knap så godt renskrevet.
Jeg synes jeg faldt over mange stavefejl, og én side sluttede uden punktum og færdig sætning! Det synes jeg er rigtig irriterende!
Men selve historien er rigtig god. Ikke før de sidste 20-30 sider fik jeg en mistanke om hvem morderen var. Det var gjort rigtig godt at intet af det ga mening til sidst. Det var spændende at følge og blev hele tiden mere og mere spændende!
Jeg elskede at der var enormt meget personligt i det. Altså fra Sara Lindtons side. Glæder mig til at se om det fortsætter i næste bog.

Find mig på Facebook og Goodreads.

Hele anmeldelsen er skrevet baseret på MIN mening og MIN opfattelse af bogen. 

Kommentarer

Populære opslag